Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

 
Έχουμε και πάλι Super League και αυτή τη φορά είναι γεμάτη! Οι αγωνιστικές θα γίνουν κανονικά και έτσι το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έρχεται να μας γεμίσει το διήμερο με ποδόσφαιρο και πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Λέω λοιπόν σε αυτό το άρθρο να πιάσω και τις δύο ημέρες δίνοντας σας τα παιχνίδια που αξίζουν το ποντάρισμα μας! Φυσικά, ποντάρουμε στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για το πρωτάθλημα της Super League! Μάλιστα αν γραφτείτε στην 22BET μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!


Μέσα σε όλα αυτά τα παιχνίδια δεν γίνεται όμως να αφήσω ασχολίαστη την απομάκρυνση του Φερέιρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και την πρόσληψη του Πάμπλο Γκαρσία. Η κίνηση αυτή αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές στο στρατόπεδο και την ομάδα του Δικεφάλου, ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή, όπου θα έχουμε «Το Ντεμπούτο Του Πάμπλο Γκαρσία» στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει σίγουρα επιλογή για το Δελτίο μας και θα το αναλύσουμε λίγο παρακάτω. Προς στιγμήν θα ξεκινήσουμε από τον Πειραιά!

Εδώ ο Ολυμπιακός θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή μου στο ματς με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης και θεωρώ ότι οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν ένα σχετικά εύκολο απόγευμα απέναντι στον Απόλλων. Μπορεί να μην νίκησαν την Πόρτο, αλλά έδειξαν καλά στοιχεία και σήμερα αναμένεται να παίξουν για μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα πριν το ματς με τη Σίτι. Το έχει ο Ολυμπιακός και αναμένω να το καθαρίσει.

Ως δεύτερη επιλογή θα πάρω το Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται αουτσάιντερ σύμφωνα με τις αποδόσεις, αλλά από αυτά που έχω δει πιστεύω ότι τα Γιάννενα μπορούν να σκοράρουν. Δεν ξέρω αν θα έρθει αμφίσκορο, αλλά το γκολ του ΠΑΣ πληρώνει ικανοποιητικά.

Το τρίτο μου σημείο είναι και αυτό από το Σάββατο και από το παιχνίδι Λαμία - Παναθηναϊκός. Την προηγούμενη αγωνιστική, το τριφύλλι έχασε το τρίποντο στο τέλος. Το βράδυ του Σαββάτου περιμένω να το πάρει. Δεν γίνεται να το χάσει και αυτό.

Μετά τις 3 πρώτες επιλογές μου, θα πάω στο Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής και στο παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άρης έχει χτυπηθεί από τον Κορωνοϊό και αναμένεται να παρουσιαστεί ως ομάδα γρίφος στο παιχνίδι αυτό και μάλιστα χωρίς ρυθμό. Έχει αρκετό διάστημα να κάνει προπονήσεις και μπορεί ο Αστέρας να του κάνει τη ζημιά.

Το τελευταίο και πέμπτο παιχνίδι που θα διαλέξω είναι το Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ. Εδώ θα έχουμε «Το Ντεμπούτο Του Πάμπλο Γκαρσία», το οποίο λογικά θα αλλάξει αρκετά πράγματα στη διάταξη και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Πιστεύω ότι απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που δεν έχει και την καλύτερη δυνατή εικόνα μέχρι στιγμής και πρόκειται να παρουσιαστεί χωρίς προπονητή στον πάγκο, ο Πάμπλο και ο ΠΑΟΚ μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουν με το δεξί αυτό το νέο κεφάλαιο!

Τώρα όσον αφορά την "Τυπική Πρόταση" του άρθρου, λέω αυτή τη φορά να κινηθώ σε πληθυντικό αριθμό και να έχω 2! Μία για κάθε ημέρα! Το Σάββατο θα πάρω το G/G+Under 4.5 στο ΝΠΣ Βόλος - Λάρισα σε απόδοση 2.33 και την Κυριακή το 2-3 Γκολ στο ΑΕΚ - ΟΦΗ σε απόδοση 2.00!

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε τα παιχνίδια της Super League για όλο το Σαββατοκύριακο, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης
Super League: (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 15:00)
Εκτίμηση: 1+Over 2.5 (1.75 στην 22BET) 
 
 
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα
Super League:
(Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, 17:15)
Εκτίμηση: ΠΑΣ Γιάννινα Over 0.5 Γκολ (1.68 στην 22BET)


Λαμία - Παναθηναϊκός
Super League: (Αθανάσιος Διάκος, 19:30)
Εκτίμηση: 2+Under 3.5 (2.06 στην 22BET) 
 

Άρης - Αστέρας Τρίπολης
Super League: (Κλεάνθης Βικελίδης, 15:00)
Εκτίμηση: Χ2 (1.69 στην 22BET)
 

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ
Super League: (Γήπεδο Παναιτωλικού, 17:15)
Εκτίμηση: 2+Under 3.5 (2.26 στην 22BET)
 


Special Bets:

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης: 2+Γκολ Ο Ελ Αραμπί (4.45 στην 22BET)

Ολυμπιακός Απόλλων Σμύρνης: Ολυμπιακός Over 3.5 Κόρνερ Στο 1ο Ημίχρονο (2.55 στην 22BET)

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης: Ολυμπιακός Over 6.5 Κόρνερ (2.10 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης: 3-0 (6.00 στην 22BET)

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: Anytime Σκορ 1-1 (2.75)

Λαμία - Παναθηναϊκός: 2/2 (3.14 στην 22BET)

Λαμία - Παναθηναϊκός: 0-1 Ημίχρονο 0-2 Τελικό (13.00 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Λαμία - Παναθηναϊκός: 0-2 (7.50 στην 22BET)

Άρης - Αστέρας Τρίπολης: Anytime Σκορ 1-1 (2.75 στην 22BET)

Άρης - Αστέρας Τρίπολης: Άρης Ισοπαλία Ενώ Έχανε (7.50) 

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: 2/2 (2.36 στην 22BET)

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ Over 5.5 Κόρνερ (2.20)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: 0-2 (7.00 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΑΕΚ - ΟΦΗ: 2-1 (7.50 στην 22BET)