Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

 
Τα μεσοβδόμαδα άρθρα για την Ευρώπη δεν πήγαν καλά. Μόνο κάποια Special Bets μας πλήρωσαν και μας βοήθησαν να ισορροπίσσουμε λίγο τη χασούρα.

Τώρα έχουμε τα ματς του Σαββατοκύριακο και αναμένονται δυνατά. Ειδικά το Γκλάντμπαχ - Λειψία, όπου περιμένω «Γκολ Και Θέαμα Στο Γερμανικό Ντέρμπι»! Εκτός όμως από το μεγάλο Ντέρμπι τις Γερμανίας, περιμένω και κάποιες άλλες επιλογές μου που έρχονται από Ισπανία και Ιταλία. Φυσικά στο Γερμανικό Ντέρμπι ποντάρουμε στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για το συγκεκριμένο Ντέρμπι! Μάλιστα αν ακολουθήσετε και εσείς και γραφτείτε μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!


Όσον αφορά την "Τυπική Πρόταση", για σήμερα θα πάω στην Ισπανία Εκεί προτείνω το 2+Over 2.5 στο Αλαβές - Μπαρτσελόνα σε απόδοση 2.05! Εμένα δεν θα μπει στο Δελτίο μου είτε πληρώσει είτε όχι!

Το πρώτο παιχνίδι που θα βάλω στο Δελτίο μου είναι αυτό της Ρεαλ Μαδρίτης με την Ουέσκα. Αν και παρουσίασε πάλι μεσοβδόμαδες αδυναμίες στο Champions League, σήμερα αναμένω να κάνει δυνατή εμφάνιση απέναντι στην Ουέσκα που είναι αρκετά κατώτερη. Δηλαδή αν δεν νικήσει και αυτή την Ουέσκα, τότε τι να πω!

Έπειτα, θα πάω στην Ιταλία για να πάρω το Κροτόνε - Αταλάντα. Τρίτη γκέλα για την Αταλάντα πάει πολύ και πιστεύω ότι σήμερα θα νικήσει την Κροτόνε. Αν και δείχνει καλά στοιχεία η γηπεδούχος, η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και περιμένω να φανεί και μέσα στο γήπεδο.

Το τρίτο μου σημείο θα είναι το Γερμανικό Ντέρμπι Γκλάντμπαχ - Λειψία. Όπως είπα και πιο πάνω, περιμένω «Γκολ Και Θέαμα Στο Γερμανικό Ντέρμπι», καθώς οι γηπεδούχοι έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση μετά τις επιστροφές, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό, άσχετα αν έφαγαν 5 από την Μάντσεστερ μεσοβδόμαδα. Εξάλλου ένα γκολ μας το χρωστάνε από εκείνη την μέρα!

Τέλος, θα κλείσω με το Μπολόνια - Κάλιαρι. Εδώ οι δύο ομάδες αρέσκονται να παίζουν επιθετικά και να πετυχαίνουν γκολ. Είναι έτσι η φιλοσοφία τους και αναμένω να επιβεβαιωθεί και σήμερα. Εξάλλου η άμυνα της Κάλιαρι, όπως είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Ούτε όμως της Μπολόνια εμφανίζεται τόσο σταθερή!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Ρεαλ Μαδρίτης - Ουέσκα

La Liga:
(Estadio Alfredo Di Stéfano, 15:00)
Εκτίμηση: 1+Over 1.5 (1.61)


Κροτόνε - Αταλάντα
Serie A: (Ezio Scida, 16:00)
Εκτίμηση: 2+Over 2.5 (1.86 στην 22BET)


Γκλάντμπαχ - Λειψία
Bundesliga: (Stadion im Borussia-Park, 19:30)
Εκτίμηση: G/G+Over 2.5 (1.71 στην 22BET)
 
 
Μπολόνια - Κάλιαρι
Serie A: (Renato Dall'Ara, 21:45)
Εκτίμηση: G/G+Over 2.5 (1.68 στην 22BET)

Special Bets:

Κροτόνε - Αταλάντα: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 1-2, 1-3, 1-4 (3.80)

Κολωνία - Μπάγερν Μονάχου: 2+G/G (2.05 στην 22BET)

Ίντερ - Πάρμα: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών: 2-1, 3-1, 4-1 (3.75)

Ίντερ - Πάρμα: Ίντερ Γκολ Με Πέναλτι (3.74 στην 22BET)

Γκλάντμπαχ - Λειψία: Καταλογισμός Πέναλτι (2.87 στην 22BET)

Γκλάντμπαχ - Λειψία: Anytime Σκορ 1-1 (2.07 στην 22BET)

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ: 1+G/G (2.50 στην 22BET)

Μπολόνια - Κάλιαρι: Anytime Σκορ 2-1 (3.10 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ρεαλ Μαδρίτης - Ουέσκα: 3-0 (9.00 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Αλαβές - Μπαρτσελόνα: 0-3 (10.00 στην 22BET)

 



Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman