Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ VS ΑΡΣΕΝΑΛ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

 

Χθες παραλίγο να κάνουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ, καθώς χάσαμε μόνο το Γερμανικό Ντέρμπι από το άρθρο μας. Τα άλλα μας πλήρωσαν σχετικά εύκολα, όπως μας πλήρωσαν και κάποια από τα Special Bets που έδωσα.

Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:


Σήμερα έχουμε πάλι Ντέρμπι. Αυτή τη φορά έχουμε Ντέρμπι Σε Αγγλία Και Γαλλία, όπου παίζουν «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ VS Άρσεναλ» και Λιλ - Λυών. Θα πιαστούμε με αυτά τα δύο λοιπόν, αλλά και με ακόμα ένα παιχνίδι από Αγγλία. Φυσικά στα Ντέρμπι ποντάρουμε στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για τα συγκεκριμένα παιχνίδια! Μάλιστα αν ακολουθήσετε και εσείς και γραφτείτε μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!



Όσον αφορά την "Τυπική Πρόταση", για σήμερα θα πάω στην Πορτογαλία. Εκεί θα πάρω το G/G στο Ζιλ Βιθέντε - Γκιμαράες σε απόδοση 2.08! Εμένα δεν θα μπει στο Δελτίο μου είτε πληρώσει είτε όχι!

Το πρώτο παιχνίδι που θα βάλω στο Δελτίο μου είναι αυτό της Νιουκάστλ με την Έβερτον. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δυνατή σφαλιάρα που δέχθηκαν στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον και σήμερα θα προσπαθήσουν να δείξουν ότι ήταν μία κακή παρένθεση στην μέχρι τώρα καλή τους πορεία. Βέβαια, έχουν αρκετές απουσίες και παίζουν σε δύσκολη έδρα, οπότε κάπως θα το μαγειρέψουμε για να βγάλουμε σημείο.

Το δεύτερο παιχνίδι μου θα είναι το Ντέρμπι της Αγγλίας, όπου παίζουν για τη νίκη «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ VS Άρσεναλ». Θεωρώ ότι το προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι, αλλά αναμένω και οι φιλοξενούμενοι να είναι μαχητικοί, διότι μας έχουν δείξει αρκετά καλά στοιχεία σε πολλά παιχνίδια τους. Είναι ζόρικο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να έχει νικητή...ή και όχι!

Τέλος θα κλείσω με το Γαλλικό Ντέρμπι Λιλ - Λυών. Εδώ απειλείται το αήττητο της Λιλ από μία Λυών που φέτος είναι αρκετά καλή και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κόπωση της Λιλ από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αναμένω γκολ και από τις δύο ομάδες, οι οποίες επιθετικά είναι πολύ καλές!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Νιουκάστλ - Έβερτον

Premier League:
(St James' Park, 16:00)
Εκτίμηση: 2Χ+Over 1.5 (1.67)


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ
Premier League: (Old Trafford, 18:30)
Εκτίμηση: G/G (1.71 στην 22BET)


Λιλ - Λυών
Ligue 1: (Stade Pierre-Mauroy, 22:00)
Εκτίμηση: G/G (1.70 στην 22BET)
 


Special Bets:

Νιουκάστλ - Έβερτον: Έβερτον Over 1.5 Γκολ (2.11 στην 22BET)

Νιουκάστλ -Έβερτον: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 (4.00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: Anytime Σκορ 1-1 (2.25 στην 22BET)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: Anytime Μ. Ράσφορντ (2.70 στην 22BET)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: Anytime Π. Ομπαμεγιάνγκ (2.20 στην 22BET)

Νάπολι - Σασσουόλο: 1+G/G (2.50 στην 22BET)

Λιλ - Λυών: 2+G/G (4.40 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: 2-1 (8.00 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Λιλ - Λυών: 1-2 (9.00 στην 22BET)

 



Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman