Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

 
Το Champions League ετοιμάζεται για την 3η αγωνιστική στη φάση των ομίλων, η οποία θα είναι και η τελευταία πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Το σημερινό Κουπόνι έχει διάφορα παιχνίδια και ανάμεσα σε αυτά είναι και το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ με την Μάντσεστερ Σίτι. «Δύσκολο Το Έργο Του Ολυμπιακού» και θα αναλύσουμε παρακάτω το γιατί. Φυσικά στο Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός ποντάρουμε στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για το συγκεκριμένο παιχνίδι! Μάλιστα αν ακολουθήσετε και εσείς και γραφτείτε μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!
 


Πριν δώσω τα 4 παιχνίδια που θα μπουν στο σημερινό μου Δελτίο, σας έχω μία "Τυπική Πρόταση", η οποία δεν θα μπει στο Δελτίο μου είτε πληρώσει είτε όχι! Αυτή είναι το G/G+Over 3.5 στο Σαχτάρ Ντόνετσκ - Γκλάντμπαχ σε απόδοση 2.48!

Το Σημερινό μου Δελτίο θα ξεκινήσει με το Ρεαλ Μαδρίτης - Ίντερ, όπου εδώ αναμένω το αμφίσκορο για αρχή, το οποίο θα το μπουστάρω. Οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι έχουν τα αμυντικά κενά τους και αυτό είναι κάτι που μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι επιθετικοί της κάθε ομάδας. Επειδή όμως έχουμε πολλά λέω με το αμφίσκορο να πάω προς τα κάτω!

Το επόμενο μου σημείο θα είναι από το Αταλάντα - Λίβερπουλ. Εδώ αναμένονται πολλά γκολ. Η Αταλάντα, τώρα θα παίξει με τη Λίβερπουλ, η οποία αν και έχει την εμπειρία, διαθέτει φέτος την χειρότερη άμυνα. Περιμένω λοιπόν να δεχθεί γκολ! Και όχι μόνο 1! 
 
Για τρίτο παιχνίδι διάλεξα το Πόρτο - Μαρσέιγ. Εδώ περιμένω ένα αμφίρροπο ματς που πιστεύω ότι η μπίλια κάθεται προς τα αριστερά, επιλογή βέβαια που έχει λίγο ρίσκο. Είναι και οι δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Ας ελπίσουμε λοιπόν να μας πληρώσουν οι Δράκοι είτε με τον καλύτερο είτε με τον χειρότερο για εκείνους τρόπο!
 
Όσον αφορά το παιχνίδι που θα αποτελέσει το κλείσιμο της Τετράδας μου, είναι το Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός. «Δύσκολο Το Έργο Του Ολυμπιακού», διότι παίζει με μία που θεωρητικά είναι κλάσεις ανώτερη του. Βέβαια, μέχρι στιγμής φέτος δεν αποτελεί το μεγαθήριο που ήταν τις προηγούμενες χρονιές. Προσπαθεί όμως να μαζέψει όπως μπορεί τα κομμάτια της στην Premier League και για αυτό αναμένεται να κάνει ένα mini rotation στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η λογική λέει ότι θα νικήσει, όσο και να το προσπαθήσει ο Ολυμπιακός, αλλά πιστεύω ότι δεν θα ξεφύγει πολύ το σκορ.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Τρίτης για τα παιχνίδια του Champions League:


Ρεαλ Μαδρίτης - Ίντερ
Champions League:
(Estadio Alfredo Di Stéfano, 22:00)
Εκτίμηση: G/G+Under 5.5 (1.74 στην 22BET)


Αταλάντα - Λίβερπουλ
Champions League: (Gewiss Stadium, 22:00)
Εκτίμηση: Αταλάντα Over 1.5 Γκολ (1.89 στην 22BET)

 
Πόρτο - Μαρσέιγ
Champions League: (Estádio do Dragão, 22:00)
Εκτίμηση: 1Χ+Over 1.5 (1.68 στην 22BET)
 
 
Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός
Champions League: (Etihad Stadium, 22:00)
Εκτίμηση: 1+Under 4.5 (1.68 στην 22BET)
 


Special Bets:

Αταλάντα - Λίβερπουλ: Anytime Ντ. Ζαπάτα (2.58 στην 22BET)

Πόρτο - Μαρσέιγ: Anytime Σκορ 1-1 (2.50 στην 22BET)

Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν: 2+G/G (2.00 στην 22BET)

Ρεαλ Μαδρίτης - Ίντερ: Anytime Σκορ 1-1 (2.88 στην 22BET)

Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός Να Δεχθεί Κάρτα Ο Ρ. Σεμέδο (3.50)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Αταλάντα - Λίβερπουλ: 3-2 (17.00 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: 2-0 (6.00 στην 22BET)

 



Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman