Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΓΚΟΛ Η ΛΕΙΨΙΑ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!


Το Champions League χθες μας πλήρωσε σε σημεία, καθώς κάναμε 3/4! Χάσαμε το πιο εύκολο θεωρητικά ματς που ήταν αυτό ανάμεσα σε Αταλάντα και Λίβερπουλ και αυτό έγινε, γιατί η Αταλάντα δεν σκόραρε! Η ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ! Το ξαναέγραψα για να το εμπεδώσουμε! Ελπίζω πάντως να πληρωθήκατε με τις υπόλοιπες επιλογές που βγήκαν σχετικά εύκολα!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1
 
 
Το σημερινό Κουπόνι του Champions League έχει αρκετά παιχνίδια, αλλά λίγα είναι αυτά που έχουν ενδιαφέρον και πιο λίγα είναι τα εμπορικά. Από τα παιχνίδια των 19:55 δεν θα πάρω κάτι, διότι δεν βγαίνει κάποια επιλογή με ικανοποιητική απόδοση. Έτσι ,θα κινηθώ στα παιχνίδια των 22:00, όπου από εκεί σίγουρα ξεχωρίζει το Λειψία - Παρί Σεν Ζερμέν. όπου εδώ μας «Χρωστάει Γκολ Η Λειψία». Φυσικά στο Λειψία - Παρί Σεν Ζερμέν ποντάρουμε στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για το συγκεκριμένο παιχνίδι! Μάλιστα αν ακολουθήσετε και εσείς και γραφτείτε μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!
 


Πριν δώσω τα 3 παιχνίδια που θα μπουν στο σημερινό μου Δελτίο, σας έχω μία "Τυπική Πρόταση", η οποία δεν θα μπει στο Δελτίο μου είτε πληρώσει είτε όχι! Αυτή είναι το G/G στο Φερεντσβάρος - Γιουβέντους σε απόδοση 2.10!

Σήμερα θα ξεκινήσουμε με το πιο εμπορικό παιχνίδι που είναι το Λειψία - Παρί Σεν Ζερμέν. Μας «Χρωστάει Γκολ Η Λειψία», από το παιχνίδι με την Μάντσεστερ και πιστεύω ότι σήμερα μπορεί να το βρει απέναντι σε μία Παρί που αντιμετωπίζει προβλήματα. Πιστεύω όμως ότι και η Παρί θα σκοράρει και το αμφίσκορο φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο!

Ως δεύτερη επιλογή θα πάρω το παιχνίδι της Τσέλσι με την Ρεν. Οι μπλε έχουν την ευκαιρία να πάρουν άλλους 3 βαθμούς για τον όμιλο, απέναντι σε μία ομάδα που αναμένεται να παίξει  αμυντικά, μήπως και κλέψει το αποτέλεσμα. Βέβαια, η Γαλλική ομάδα έχει δύσκολο έργο και θα είναι έκπληξη να πάρει κάτι από το ματς. Μπορεί όμως να αμυνθεί! 
 
Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, το οποίο κλείνει και το Δελτίο μου, είναι αυτό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ντιναμό Κιέβου. Παρά το στραβοπάτημα του Σαββατοκύριακου, εδώ περιμένω την Μπαρτσελόνα να νικήσει εύκολα. Σε αυτό αναμένεται να συμβάλλουν και οι απουσίες της Ντιναμό από τον COVID, ενώ η επιθετική της λειτουργία, θα μας βοηθήσει για το σημείο μας

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Τετάρτης για τα παιχνίδια του Champions League:


Λειψία - Παρί Σεν Ζερμεν
Champions League:
(RB Arena, 22:00)
Εκτίμηση: G/G+Under 5.5 (1.72 στην 22BET)


Τσέλσι - Ρεν
Champions League: (Stamford Bridge, 22:00)
Εκτίμηση: 1+Under 4.5 (1.74 στην 22BET)

 
Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου
Champions League: (Camp Nou, 22:00)
Εκτίμηση: 1+Over 3.5 (1.77 στην 22BET)
 
 



Special Bets:

Μπασακσεχίρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2+Under 3.5 (2.28 στην 22BET)

Λειψία - Παρί Σεν Ζερμέν: Anytime Σκορ 1-1 (2.10 στην 22BET)

Κλαμπ Μπριζ - Ντόρτμουντ: G/G+Under 4.5 (2.30 στην 22BET)

Τσέλσι - Ρεν: Τσέλσι Over 6.5 Κόρνερ (2.07 στην 22BET)

Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου: Μέσι Over 1.5 Γκολ (2.20 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Μπασακσεχίρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-2 (7.50 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Τσέλσι - Ρεν: 2-1 (7.50 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου: 5-0 (10.00 στην 22BET)

 



Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman