Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

 


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

 
Το Champions League χθες μας έδωσε 2/3, καθώς η Μπαρτσελόνα έχασε τα άχαστα και δεν μπόρεσε να βάλει 1 γκολ για να πάμε ταμείο. Θα κυνηγήσουμε όμως το ταμείο και πάλι σήμερα!

Το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι του Europa League λοιπόν, έχει αρκετά παιχνίδια, όπου είναι λίγο πονηρά στα σημεία τους! Ανάμεσα σε αυτά είναι και τα παιχνίδια των δύο Ελληνικών ομάδων μας, όπου η ΑΕΚ παίζει με τη Ζόρια και ο ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν. Με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε καλύτερη τύχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Και η αλήθεια είναι ότι με τις καταστάσεις που επικρατούν, είναι έτοιμος για το «Σημαντικό Βήμα Πρόκρισης Για Τον ΠΑΟΚ». Φυσικά στα συγκεκριμένα παιχνίδια ποντάρουμε στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για αυτά τα ματς! Μάλιστα αν ακολουθήσετε και εσείς και γραφτείτε μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!



Στο Europa League λοιπόν θα ασχοληθούμε με 4 παιχνίδια ξεκινώντας με το παιχνίδι Μπενφίκα - Ρέιντζερς. Εδώ αναμένεται να έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν καλές επιθετικές γραμμές. Βέβαια, η Μπενφίκα δεν κατάφερε πριν από λίγες ημέρες να κερδίσει στο πρωτάθλημα, αλλά εδώ αναμένεται να παραταχθεί πιο σοβαρή και να αντιδράσει. Εξάλλου αναμένεται να υπάρχει ρυθμός που θα παρασύρει και τις δύο ομάδες και εκεί θα στηριχτώ!

Επόμενο παιχνίδι που θα επιλέξω για να ποντάρω είναι αυτό του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν. Η ομάδα του Γκαρσία αν και γνωρίζει ότι αντιμετωπίζει μία δύσκολη αντίπαλο, αναμένεται να παλέψει το παιχνίδι, καθώς ξέρει ότι αν το πάρει, αποτελεί «Σημαντικό Βήμα Πρόκρισης Για Τον ΠΑΟΚ».  Μέσα σε όλα αυτά φυσικά, θα εκμεταλλευτεί και τις αρκετές απουσίες που έχει η Αϊντχόφεν, η οποία αναμένεται να παραταχθεί με πολλά νέα πρόσωπα λόγω των κρουσμάτων COVID που βρίσκονται στην ομάδα. Πάντως είναι επικίνδυνη και μπορεί να κάνει τη ζημιά με την ποιότητα που διαθέτει!

Το τρίτο σημείο είναι από το παιχνίδι της ΑΕΚ μέσα στη Ζόρια. Εδώ για να πω την αλήθεια μου, δυσκολεύτηκα να βγάλω σημείο. Οι γηπεδούχοι είναι καλοί επιθετικά και παίζουν στα παιχνίδια τους ανοιχτά, βγάζοντας over τα τελευταία ματς τους. Θεωρώ ότι μπορούν να σκοράρουν απέναντι στην άμυνα της ΑΕΚ, η οποία φαίνεται να ψάχνεται τελευταία. Από την άλλη πλευρά φυσικά, η ΑΕΚ παίζει τα ρέστα της σε αυτό το παιχνίδι και αναμένεται να παλέψει για το καλύτερο. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και λέω να πάω στα γκολ!
 
Kλείνουμε το Δελτίο μας με το Μίλαν - Λιλ, όπου αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία από την αρχή της σεζόν και σήμερα θα κοντραριστούν όσο γίνεται στα ίσια. Πιστεύω ότι η μονομαχία τους θα έχει γκολ και από τις δύο πλευρές!

"Τυπική Πρόταση" για σήμερα, η οποία δεν θα μπει στο Δελτίο μου είτε πληρώσει είτε όχι, αποτελεί το Περισσότερα Γκολ Στο Β' Ημίχρονο στο Σίβασπορ - Καραμπάγκ σε απόδοση 2.12!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Πέμπτης για τα παιχνίδια του Europa League:


Μπενφίκα - Ρέιντζερς
Europa League:
(Estádio da Luz, 19:55)
Εκτίμηση: Over 2.5 (1.80 στην 22BET)


ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν
Europa League: (Τούμπα, 19:55)
Εκτίμηση: G/G (1.84 στην 22BET)

 
Ζόρια - ΑΕΚ
Europa League: (Slavutych Arena, 22:00)
Εκτίμηση: G/G (1.95)
 
 
Μίλαν - Λιλ
Europa League: (San Siro, 22:00)
Εκτίμηση: G/G (1.80)
 
 

Special Bets:

Ζόρια - ΑΕΚ: 1ο Γκολ Η ΑΕΚ (2.00 στην 22BET)

Ζόρια - ΑΕΚ: Χρόνος Τελευταίου Γκολ 71-80 (5.90)

Μπενφίκα - Ρέιντζερς: Anytime Σκορ 2-1 (3.74 στην 22BET)

Φέγενορντ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 2 (2.77 στην 22BET)

Αντβέρπ - ΛΑΣΚ Λίντζ: G/G+Under 4.5 (2.10 στην 22BET)

Μίλαν - Λιλ: Anytime Σκορ 1-1 (2.34 στην 22BET)

ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν: Over 9.5 Κόρνερ (2.03 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ζόρια - ΑΕΚ: 1-2 (9.50 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν: 2-1 (8.50 στην 22BET)

 



Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman