Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΓΙΑ ΤΟ 3/3 ΜΕ ΓΚΑΡΣΙΑ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

 
Την προηγούμενη εβδομάδα δεν τα πήγαμε όπως θέλαμε στα σημεία του άρθρου! Το καλό όμως ήταν ότι πληρώσαμε αρκετά Special Bets, όπου ανάμεσα σε αυτά είχαμε και ένα με 13.00 απόδοση, ενώ πληρώσαμε και 2 Ακριβές Σκορ!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1



Οι αγωνιστικές από ότι φαίνεται θα γίνουν κανονικά εκτός από το δύο παιχνίδια (τώρα αν αλλάξουν γνώμη 5 λεπτά πριν τη σέντρα θα ανεβάσουμε Bonus Bet για τα συγκεκριμένα παιχνίδια στο επίσημο προφίλ του SuperBetman στο Twitter) και έτσι το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έρχεται να σώσει από την καραντίνα με ποδόσφαιρο. Λέω λοιπόν σε αυτό το άρθρο να πιάσω και τις δύο ημέρες δίνοντας σας τα παιχνίδια που αξίζουν το ποντάρισμα μας! Φυσικά, ποντάρουμε στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για το πρωτάθλημα της Super League! Μάλιστα αν γραφτείτε στην 22BET μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!




Μέσα σε αυτό το άρθρο να πω ένα μπράβο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τις νίκες τους και ειδικά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Το θέμα είναι να δείξει και τον ίδιο ζήλο και στο πρωτάθλημα (παιχνίδι που θα αναλύσουμε παρακάτω), όπου είναι έτοιμος «Για Το 3/3 Με Γκαρσία»! Όπως μαρτυράει και ο τίτλος του άρθρου, το κυριότερο ποντάρισμα μας είναι για την Κυριακή, αλλά θα ξεκινήσουμε από το Σάββατο!

Εδώ, αυτό που ξεχωρίζει και αξίζει να ποντάρουμε, είναι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Οι πράσινοι έρχονται από δύο σερί νίκες με Λαμία και Απόλλων Σμύρνης, ομάδες που θεωρητικά είναι κατώτερες του τριφυλλιού. Αυτή τη φορά όμως έχουν απέναντι τους μία ομάδα που σαν όνομα είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά δεν έχει πείσει και πολύ φέτος. Οι Περιστεριώτες δεν έχουν κάνει και το ιδανικό ξεκίνημα και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να σπάσουν το νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, ο οποίος φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Οι λοιπές επιλογές μου είναι από την Κυριακή με τη δεύτερη επιλογή να αποτελεί το ΟΦΗ - Ολυμπιακός. Οι γηπεδούχοι αν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την έδρα δεν τα καταφέρνουν και τόσο φέτος και γενικά δεν έχουν κάνει και το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Απέναντι τους έχουν ένα Ολυμπιακό, ο οποίος έχασε από τη Σιτι και τώρα θέλει να επιστρέψει στις εγχώριες νίκες, οι οποίες θα του δώσουν τους 3 βαθμούς, αλλά και την ηρεμία στην επερχόμενη διακοπή. Θεωρώ ότι θα την πάρει έυκολα ή  φιλοξενούμενοι θεωρούνται αουτσάιντερ σύμφωνα με τις αποδόσεις, αλλά από αυτά που έχω δει πιστεύω ότι τα Γιάννενα μπορούν να σκοράρουν. Δεν ξέρω αν θα έρθει αμφίσκορο, αλλά το γκολ του ΠΑΣ πληρώνει ικανοποιητικά.

Το τρίτο και τελευταίο σημείο μου είναι το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ. Εδώ αναμένω τον Δικέφαλο του Βορρά να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα μετά τον θρίαμβο που πέτυχε με αντίπαλο την Αϊντχόφεν για τους ομίλους του Europa League, όπου την συνέτριψε με 4-1! Θεωρώ ότι δεν θέλει πολύ ανάλυση το συγκεκριμένο ματς, απλά κρατάμε το ότι ο Απόλλων φαίνεται να παίζει καλή άμυνα και ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος «Για Το 3/3 Με Γκαρσία»!

Τώρα όσον αφορά την "Τυπική Πρόταση" του άρθρου, θα κινηθώ πάλι σε πληθυντικό αριθμό! Μία για κάθε ημέρα λοιπόν! Το Σάββατο θα πάρω το 1+Over 1.5 στο ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός σε απόδοση 2.75 και την Κυριακή το 1+Under 4.5  στο ΑΕΛ - Λαμία σε απόδοση 2.02!

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε τα παιχνίδια της Super League για όλο το Σαββατοκύριακο, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
Super League: (Ο.Α.Κ.Α., 19:30)
Εκτίμηση: 1 (1.82 στην 22BET) 
 
 
ΟΦΗ - Ολυμπιακός
Super League:
(Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, 15:00)
Εκτίμηση: 2+Under 3.5 (2.14 στην 22BET)


Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ
Super League: (Γεώργιος Καμάρας, 17:15)
Εκτίμηση: 2+Under 3.5 (1.91 στην 22BET) 
 
 


Special Bets:

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός: ΠΑΣ Γιάννινα Over 1.5 Γκολ (2.34 στην 22BET)

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Χ Ημίχρονο (2.06 στην 22BET)

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Ημίχρονο Με Περισσότερα Γκολ Το 2ο (2.05)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: 1-0 (5.50 στην 22BET)

ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Ολυμπιακός Γκολ Με Πέναλτι (4.70)

ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Χ/2 (4.10 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΟΦΗ - Ολυμπιακός: 1-3 (10.00 στην 22BET)

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: Χ/2 (3.90 στην 22BET)

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 (2.15 στην 22BET)

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: Anytime Χ. Τζιόλης (2.10 στην 22BET)

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: Φ. Βαρέλα Γκολ Με Κεφαλιά (25.00)

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: Anytime Τ. Μούργκ (5.00)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: 0-2 (5.00 στην 22BET)