Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

 
Τα μεσοβδόμαδα άρθρα για την Ευρώπη πήγαν αρκετά καλά, αλλά σε κανέναν δεν καταφέραμε να βγάλουμε το απόλυτο. Σε γενική εικόνα, στο Ευρωπαϊκό Τριήμερο κάναμε 8/11, βγάζοντας επιπλέον και μερικά Special Bets που μας βοήθησαν να πάρουμε το κάτι παραπάνω.


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1

 
Στα ματς του Σαββατοκύριακου έχει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, όπου ανάμεσα σε αυτά είναι και πολλά Ντέρμπι, τα οποία βέβαια σε αριθμό είναι πιο πολλά στο Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής. Είναι λογικό λοιπόν αυτό το άρθρο να έχει την τιμητική του και να ονομάζεται «Το Σαββατοκύριακο Των Ντέρμπι»! Μάλιστα, αποφάσισα στο άρθρο αυτό να ποντάρω σε όλα τα Ντέρμπι, πιάνοντας έτσι όλο το Κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Φυσικά σε όλα τα Ντέρμπι ποντάρουμε στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για τα Ντέρμπι όλων των Πρωταθλημάτων! Μάλιστα αν ακολουθήσετε και εσείς και γραφτείτε μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!



Το πρώτο Ντέρμπι που θα βάλω στο Κουπόνι μου είναι το Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Οι δύο ομάδες έρχονται από κακές εγχώριες εμφανίσεις, με την Μάντσεστερ μάλιστα να χάνει και στην Ευρώπη από την Μπασακσεχίρ. Σήμερα έχουν την ευκαιρία να πάρουν και οι δύο ομάδες ψυχολογία και να αντιστρέψουν το κλίμα, καθώς η νίκη εκτός από τους 3 βαθμούς θα τους φέρει και ηρεμία πριν τη διακοπή, διώχνοντας έτσι τα όποια σύννεφα έχουν μαζευτεί. Αναμένω να γίνει μάχη και πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Έχουν την επιθετική ικανότητα, αλλά και την αμυντική ανικανότητα!

Έπειτα, θα πάω στο σημαντικό παιχνίδι της La Liga, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεαλ Μπέτις, όπου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μικρό Ντέρμπι. Με αυτά που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να εμπιστευτώ την Μπαρτσελόνα. Μοιάζει ακόμα άρρωστη και η εικόνα της με κάνει να την ποντάρω στο να δεχθεί γκολ. Πιστεύω ότι η Ρεαλ Μπέτις θα με επιβεβαιώσει. Μπορεί να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Κούμαν.

Το τρίτο μου σημείο θα είναι το Γερμανικό Ντέρμπι Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου. Στο "Der Klassiker" αναμένεται να δούμε θέαμα, καθώς οι δύο ομάδες φημίζονται για τις επιθετικές τους γραμμές και ειδικά αυτή της Μπάγερν. Πραγματικά πετάει φωτιές και σήμερα καλείται να σκοράρει απέναντι σε μία άμυνα που δείχνει να πατάει αρκετά καλά. Φυσικά μέσα από την άμυνα θα φέρει και την επίθεση, όπου η Ντόρτμουντ αναμένεται να έχει τις ευκαιρίες της και πιστεύω ότι θα τις κάνει γκολ εκμεταλλευόμενη την κακή φόρμα στην άμυνα της Μπάγερν. Η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα σε αυτές τις δύο, η Μπάγερν είναι αυτή που με πείθει περισσότερο αλλά το ρισκάρεις; Καλύτερα να ρισκάρεις στα πολλά γκολ...Πιο μεγάλη πιθανότητα έχουν!

Μετά από αυτά τα τρία παιχνίδια, θα πάω στο κουπόνι της Κυριακής και στο Ντέρμπι Λάτσιο - Γιουβέντους. Εδώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από Ευρωπαϊκη νίκη, η οποία ήταν μέσα στο πρόγραμμα και τώρα της δίνει τη δυνατότητα να πάει με ψυχολογία στο παιχνίδι με τη Λάτσιο. Όπως ψυχολογία της δίνει και η επιστροφή του Ρονάλντο. Βέβαια, η αντίπαλη ομάδα δεν είναι εύκολη. Η Λάτσιο βλέπει τα ντέρμπι με το μαχαίρι στα δόντια και θα πάει σε αυτό το παιχνίδι να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Μπορεί να βάλει δύσκολα στον Ρονάλντο και την παρέα του!

Το επόμενο μου παιχνίδι είναι και αυτό από Ιταλία. Αταλάντα και Ίντερ ρίχνονται στη μάχη με το προβάδισμα κατά τη γνώμη μου να δίνεται στους γηπεδούχους. Ναι μεν έφαγαν ισχυρό στραπάτσο μεσοβδόμαδα από την Λίβερπουλ, αλλά τώρα με νίκη επί της Ίντερ θα καταφέρουν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Εξάλλου, η Ίντερ φαίνεται ότι έχει θέματα και μπορεί να την πατήσει σε αυτό το ματς. Αν φυσικά δεν είναι προσεκτική. Διότι αν είναι τότε μπορεί να χτυπήσει το ματς στα ίσια και ίσως να το κλέψει. Θεωρώ όμως ότι η επίθεση της Αταλάντα είναι αρκετά ανώτερη από την άμυνα της Ίντερ!

Φυσικά στο Δελτίο μου θα βάλω και το Ντέρμπι της Premier League, όπου όλος ο κόσμος θα έχει στρέψει τα βλέμματα πάνω του. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ κοντράρονται για το τρίποντο και το γόητρο και η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού. Περιμένω πάντως να έχει ρυθμό και από τις δύο πλευρές και να δούμε ένα παιχνίδι που να πηγαίνει πάνω κάτω με φάσεις και στις δύο εστίες.

Τέλος, θα κλείσω με το Βαλένθια - Ρεαλ Μαδρίτης, το οποίο θεωρείται και αυτό ένα μικρό Ντέρμπι. Η Βασίλλισα δυσκολεύεται συχνά πυκνά στο Mestalla και θα πάει αυτή τη φορά να σπάσει την έδρα θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση των γηπεδούχων. Όχι και ότι η Ρεαλ ήταν καλά, αλλά φαίνεται ότι τώρα τελευταία έχει ανέβει κατά πολύ και μπορεί να φύγει με τους 3 βαθμούς.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Premier League:
(Goodison Park, 14:30)
Εκτίμηση: G/G (1.64 στην 22BET)


Μπαρτσελόνα - Ρεαλ Μπέτις
La Liga: (Camp Nou, 17:15)
Εκτίμηση: G/G (1.66 στην 22BET)


Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου
Bundesliga: (Signal Iduna Park, 19:30)
Εκτίμηση: G/G+Over 3.5 (2.03 στην 22BET)
 
 
Λάτσιο - Γιουβέντους
Serie A: (Stadio Olimpico, 13:30)
Εκτίμηση: G/G+Under 5.5 (1.76 στην 22BET)
 
 
Αταλάντα - Ίντερ
Serie A: (Stadio Olimpico, 16:00)
Εκτίμηση: Αταλάντα Over 1.5 (1.81 στην 22BET)
 
 
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
Premier League: (Etihad Stadium, 18:30)
Εκτίμηση: Over 9.5 Κόρνερ (1.67 στην 22BET)
 
 
Βαλένθια - Ρεαλ Μαδρίτης
La Liga: (Estadio De Mestalla, 22:00)
Εκτίμηση: 2+Under 4.5 (1.91 στην 22BET)
 

Special Bets:

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ: Καταλογισμός Πέναλτι (2.75)

Μπαρτσελόνα - Μπέτις: 1+G/G (2.45 στην 22BET)

Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου: Anytime Σκορ 1-2 (2.80 στην 22BET)

Λάτσιο - Γιουβέντους: 2+G/G (3.30 στην 22BET)

Λάτσιο - Γιουβέντους: Anytime Σκορ 1-1 (2.17 στην 22BET)

Αταλάντα - Ίντερ: Anytime Λαουτάρο Μαρτίνεζ (2.10 στην 22BET)

Αταλάντα - Ίντερ: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (6.25)

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Anytime Σ. Μανέ (2.05 στην 22BET)

 Βαλένθια - Ρεαλ Μαδρίτης: Anytime Βινίσιους (2.30 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Μπαρτσελόνα - Ρεαλ Μπέτις: 2-1 (7.50 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου: 1-3 (11.00 στην 22BET

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Αταλάντα - Ίντερ: 4-2 (36.00 στην 22BET

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: 2-2 (10.00 στην 22BET

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Βαλένθια - Ρεαλ Μαδρίτης: 1-2 (7.50 στην 22BET)

 



Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman