Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ST JAMES' PARK?


Μετά το 7/9 που κάναμε μεσοβδόμαδα στους αγώνες του Champions League και Europa League, ήρθε η ώρα για το αγαπημένο μας στοιχηματικό κουπόνι του Σαββατοκύριακου!

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τους αγώνες του Σαββάτου, στους οποίους είναι καλά διαβασμένοι οι Book και δεν μας δίνουν πολλά περιθώρια. Δεν μασάμε όμως. Κάτι θα βγάλουμε. Betman είσαι!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές που θα τσιμπήσουμε από το κουπόνι του Σαββάτου:


Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι
(St James' Park, 14:30)

Η Νιουκάστλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι Καρακάξες δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Άστον Βίλα το βράδυ της Δευτέρας και ηττήθηκαν με 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιάστηκαν καθόλου καλοί και δέχθηκαν τα γκολ. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η εικόνα της ομάδας άλλαξε αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Τώρα υποδέχεται τη Σίτι, μία ομάδα που πάει για Πρωτάθλημα και δεν βλέπει αντίπαλο στο διάβα της. Θα προσπαθήσει να τη σταματήσει, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη. Μόνο το ότι θεωρείται ντέρμπι μπορεί να βάλει στοπ στη Σίτι, αλλά με τη φετινή Νιουκάστλ δεν νομίζω!

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να νικήσει μεσοβδόμαδα τη Σαχτάρ για τους ομίλους του Champions League, αλλά τα κατάφερε στο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε την Τσέλσι με 2-1 κάνοντας ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά. Γενικά, κατάφερε να κυριαρχήσει απέναντι στην Τσέλσι περίπου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδειξε ότι δεν την έχει πάρει από κάτω η ήττα από τη Λίβερπουλ. Στον σημερινό αγώνα θέλει να πετύχει ακόμα μία νίκη σε ένα γήπεδο που διαχρονικά δεν θεωρείται και η πιο εύκολη έδρα. Το θετικό είναι ότι η Νιουκάστλ δεν είναι στα καλά της φέτος και αυτό αναμένεται να κάνει πιο εύκολο το έργο της Μάντσεστερ Σίτι.

Μπορεί να φύγει με το Διπλό από το St Jame's Park, αλλά οι αποδόσεις δεν με πείθουν. Θα κινηθούμε αλλιώς...


Αγωνιστικά Νέα

Νιουκάστλ: Ολοκλήρωσε την τιμωρία του ο Σ. Λόνγκσταφ, ενώ κοντεύει στο 100% ετοιμότητας ο Λεζέν

Μάντσεστερ Σίτι: Νοκ άουτ ο Αγουέρο, ενώ ανέτοιμοι είναι και οι Ζιντσένκο, Λαπόρτ και Σανέ. Εξέτισε και επιστρέφει ο Μπ. Σίλβα.

Εκτίμηση: Over 9.5 Κόρνερ (1.62)




Μάδεργουελ - Σεντ Τζόνστον
(Fir Park, 17.00)

Η Μάδεργουελ υποδέχεται την ουραγό Σεντ Τζόνστον, επιθυμώντας να παραμείνει στην τετράδα. Μπορεί στα τελευταία ματς η γηπεδούχος να μην ήταν και στα καλύτερα της, αλλά όταν παίζει στην έδρα της γίνεται άλλη ομάδα. Με την έδρα της για κύριο όπλο και με την αστάθεια που παρουσιάζει η αντίπαλος ομάδα, θα πάει να χτυπήσει το ματς και να πάρει τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς. Το έργο της φυσικά βοηθιέται και από τις απουσίες της Σεντ Τζόνστον, οι οποίες σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητες.

Η Σεντ Τζόνστον παραμένει ουραγός στη βαθμολογία του Σκωτσέζικου Πρωταθλήματος και η ομάδα βρίσκεται σε κρίση. Έχει 11 βαθμούς σε 13 αγώνες και πλέον υπάρχει πίεση και απογοήτευση για τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Στον σημερινό αγώνα πάει να παίξει στην έδρα της Μάδεργουελ, η οποία δεν είναι και η πιο εύκολη έδρα στη Σκωτία και η Σεντ Τζόνστον από τη μεριά της δεν μοιάζει ομάδα φόβητρο για εκτός έδρας ματς. Έχει ρεκόρ 0-3-2 με 14 γκολ παθητικό και δεν φαίνεται άξιας εμπιστοσύνης για κάτι καλό. Η αποστολή της δυσκολεύει με τις σημαντικές απουσίες που έχει και δύσκολα θα φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το σημερινό παιχνίδι.


Αγωνιστικά Νέα

Μάδεργουελ: Λείπει καιρό ο Ντιβάιν.

Σεντ Τζόνστον: Λείπουν λόγω τιμωρίας οι Ντάβιντσον και Χέντρι.

Εκτίμηση: 1 (2.00)



ΟΦΗ - ΑΕΚ
(Θεόδωρος Βαρδιονογιάννης, 19:30)

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League. Η Κρητική ομάδα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο φετινό Ελληνικό Πρωτάθλημα και αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Μπορεί να μην κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Περιστέρι, αλλά το 2-1 διαμορφώθηκε στο 90' και μέχρι τότε ήταν μέσα στον αγώνα. Σήμερα καλείται να κερδίσει την ΑΕΚ και να την ξεπεράσει στη βαθμολογία της Super League. Σε αυτό το δύσκολο έργο που έχει, θα έχει σύμμαχο την έδρα του, η οποία αποτελεί μία από τις πιο δύσκολες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και δύσκολα περνάνε ομάδες από εκεί. Ο ΟΦΗ Θα μπει δυνατά και θα πιέσει για το αποτέλεσμα, ξέροντας ότι η ΑΕΚ δεν πατάει καλά. Δεν θατης την χαρίσει και αν είναι σοβαρός μπορεί να της κάνει ζημιά!

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 στον ντέρμπι με τον Άρη και θα πρέπει να λέει και ευχαριστώ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στην περισσότερη ώρα του αγώνα και με μία ανόητη αποβολή και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ισοφαρίσει και κυνηγήσει ακόμα και την ανατροπή. Η ομάδα της Ένωσης δεν βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι και ταξιδεύει στην Κρήτη για να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Γνωρίζει ότι δεν έχει άλλη επιλογή πέραν του Διπλού, αλλά παράλληλα γνωρίζει ότι δεν θα ξεφύγει τόσο εύκολα από τα δόντια του αντιπάλου, ο οποίος θα προσπαθήσει να τη ρίξει στα σχοινιά. Το "Γεντί Κουλέ" είναι ένα ποδοσφαιρικό κάστρο που δεν πέφτει εύκολα και αν η ΑΕΚ θέλει να φύγει από εκεί νικήτρια, τότε θα πρέπει να ματώσει.

Το ματς μπορεί να πάει και στις δύο πλευρές. Δύσκολη η επιλογή νικητή. Θα πάμε με την έδρα, αλλά στα ειδικά στοιχήματα.


Αγωνιστικά Νέα

ΟΦΗ: Δεν υπολογίζεται ο Μεγιάδο και ο Δεληγιαννίδης, αλλά επιστρέφει ο Κοροβέσης.

ΑΕΚ: Επιστρέφουν οι Λιβάγια, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κρστίτσιτς και Χουλτ. Δεν παίζουν οι Βέρντε, Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης.


Εκτίμηση: ΟΦΗ Over 3.5 Κόρνερ (1.67)



Σαρλερουά - Μπέβερεν
(Stade du Pays de Charleroi, 21:00)

Η Σαρλερουά βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα! Αποτελεί μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας και θέλει να χτυπήσει 6αδα. Δεν μοιάζει απίθανο, διότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και το έδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Σεντ Τρούιντεν. Σε εκείνον τον αγώνα επικράτησε με 1-3, σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο σημερινό ματς αντιμετωπίζει την Μπέβερεν που δεν είναι και στην καλύτερη της κατάσταση και θα προσπαθήσει να περάσει από πάνω της για να πάρει τους 3 βαθμούς. Λογικά θα τα καταφέρει. Είναι το φαβορί χωρίς καμία αμφισβήτηση!

Η Μπέβερεν στα 6 τελευταία παιχνίδια έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες, ρεκόρ που δεν το λες και θετικό. Απόψε πάει στη Σαρλερουά, σε έναν αγώνα που γνωρίζει ότι είναι δύσκολος, όπως δύσκολο είναι και το επερχόμενο πρόγραμμα, στο οποίο θα κλιθεί να πάρει αποτέλεσμα από Γκενκ, Αντβέρπ και Σταντάρ Λιέγης. Φυσικά, γνωρίζει ότι δεν έχει πιθανότητες να πάρει κάτι θετικό από το αποψινό ματς, αλλά και από τα υπόλοιπα που την περιμένουν. Δεν πείθει φέτος και το γνωρίζουν οι αντίπαλοι της. Το γνωρίζει βέβαια και η ίδια η ομάδα, η οποία βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση και αν δεν σηκώσει κεφάλι αγωνιστικά, τότε η τελευταία θέση του βαθμολογικόυ πίνακα τη γλυκοκοιτάζει.

Αν πάρει κάτι η Μπέβερεν από αυτόν τον αγώνα θα μιλάμε για έκπληξη!


Αγωνιστικά Νέα


Σαρλερουά: Εκτός οι Ντιάν, Ντιαντί και Νιάν.

Μπέβερεν: Δεν παίζει ο τερματοφύλακας Γιάκερς, αλλά και οι Κοϊτά και Ντιρξ.


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.70)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου:






Υ.Γ:

Στις 14:00 θα κάνουμε Live Chat στο Twitter για τον αγώνα "Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι", όπου θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα.

Για το Live Chat ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1) Κάντε Like στη Σελίδα του SuperBetman στο Facebook όπου θα βγει η σχετική ανακοίνωση για το πως θα λειτουργήσει το Live Chat.

2) Ακολουθήστε με στο Profile μου στο Twitter, όπου θα πραγματοποιηθεί το Live Chat. 







Betman