Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Οι Βόμβες της Κυριακής είναι εδώ και περιλαμβάνουν τρία διαφορετικά είδη εκρηκτικών μηχανισμών, τα οποία φυσικά έχουν κάποιο ρίσκο, αλλά έτσι μας αρέσει να παίζουμε! Βασικά όταν δει κάποιος τις Βόμβες αυτές, θα πει ότι δεν είναι 100% ρισκαδόρικες, αλλά ότι κρύβουν μία δόση λογικής.

Αν σκάσουν οι σημερινές μου Βόμβες, δίνουν απόδοση 146.63 και στην επιλογή Trixie η απόδοση σκάει στο 234.85!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις σημερινές μου Βόμβες:


Η πρώτη Βόμβα αναμένεται στον αγώνα Γιουβέντους - Σασσουόλο. Εκεί θα επιλέξουμε τον αγαπημένο τρόπο της Γιουβέντους στο σκοράρισμα. Πέναλτι! Πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το σημερινό ματς και το να μπει ένα γκολ από την άσπρη βούλα έχει πολλές πιθανότητες!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Να Σκοράρει Η Γιουβέντους Με Πέναλτι σε απόδοση 3.75!



Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Άρης - Λαμία. Ο Άρης προέρχεται από ισοπαλία που έφερε στο γήπεδο της ΑΕΚ, στο οποίο πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση! Στον σημερινό αγώνα με τη Λαμία, θέλει τους 3 βαθμούς και μάλιστα αν μπορέσει να κάνει και ένα μίνι ξέσπασμα για να ευχαριστήσει τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο γήπεδο. Σε αυτό το μίνι ξέσπασμα, αναμένεται να τον βοηθήσει και η Λαμία, που μοιάζει ιδανικός αντίπαλος! Πάμε λοιπόν με ρίσκο να διαλέξουμε ένα Ακριβές Σκορ!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 3-0 Ακριβές Σκορ σε απόδοση 8.50!



Η τρίτη Βόμβα αναμένεται να σκάσει στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Εκεί θα πάμε στην πίεση της έδρας και στην πίεση που θα ασκήσει ο Ολυμπιακός στον αντίπαλο του. Θα στηριχθούμε λοιπόν σε αυτό και θα κινηθούμε στα Κόρνερ!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Ολυμπιακός Over 7.5 Κόρνερ σε απόδοση 4.60!







Bomberman