Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ


3/4
κάναμε στις χθεσινές μας επιλογές από το κουπόνι του Σαββάτου! Δεν τα πήγαμε και άσχημα! Αν βοηθούσε και το ματς στην Κρήτη ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΑΕΚ, που ήταν κατώτερο από ότι το περιμέναμε, τότε το απόλυτο ήταν κοντά!

Σήμερα είναι Κυριακή και έχει ωραίους αγώνες για στοιχηματισμό, αλλά και για να μαζευτείς με την παρέα σου και να χαζέψεις. Φυσικά δεσπόζουν και τα ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα, αλλά εμείς θα πιάσουμε μόνο το δεύτερο σε ανάλυση. Για το πρώτο μπορείτε να δείτε ένα πολύ ωραίο στοίχημα στο άρθρο του Hooligan!

Ας μην μακρηγορούμε όμως. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το κουπόνι της Κυριακής:


Ίντερ - Σπαλ
(Stadio Giuseppe Meazza, 16:00)

Η Ίντερ φιλοξενεί τη Σπαλ το μεσημέρι της Κυριακής. Η ομάδα του Κόντε κυνηγάει την κορυφή του Ιταλικού Πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα τη Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται εκεί με +2 βαθμούς. Το έργο της απέναντι στη Σπαλ θεωρείται λογικά εύκολο, αλλά Ιταλικό Πρωτάθλημα είναι και όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό που ενθαρρύνει τους γηπεδούχους προς το τρίποντο, είναι η διαφορά ποιότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και θέλουν να εκμεταλλευτούν τα άσχημα νούμερα που παρουσιάζει η Σπαλ όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Λογικά θα τα καταφέρει!

Η Σπαλ πηγαίνει στην έδρα της Ίντερ, να αντιμετωπίσει μία ομάδα που κυνηγάει τον τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν ότι δεν έχουν πολλές ελπίδες, καθώς οι γηπεδούχοι είναι αρκετά φορμαρισμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουν χωρίς να δείξουν τα δόντια τους. Θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στους "Νερατζούρι" και θα το προσπαθήσουν όσο μπορούν, αλλά δεν είναι πολύ πειστικοί ότι θα το καταφέρουν. Ο λόγος; Το No Goal που εμφανίζουν στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Μέχρι και Πέναλτι έχασαν!

Η Ίντερ μπορεί να τα καταφέρει και αν είναι σοβαρή δεν θα κινδυνέψει.


Αγωνιστικά Νέα

Ίντερ: Τραυματίες είναι οι Σένσι, Αλέξις Σάντσες και Μπαρέλα. Επιστρέφουν οι Ασαμόα, Γκαλιαρντίνι και Πολιτάνο.

Σπαλ:  Εκτός οι Μισιρόλι, Φάρες, Ντ’ Αλεσάντρο και Ντι Φραντσέσκο, ενώ οριακά προλαβαίνει και ο Στρεφέτσα. Επιστρέφει ο Τσιόνεκ.


Εκτίμηση: 1+NG (1.95)



Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν
(Stade Louis II, 22:00)

Ντέρμπι στο Πριγκιπάτο με τη Μονακό και την Παρί Σεν Ζερμέν να κοντράρονται για το τρίποντο. Βέβαια, πιο πολύ θυμίζει ντέρμπι από τα παλιά, διότι η Μονακό βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς και αυτή τη στιγμή είναι στο -15 από την κορυφή που στρογγυλοκάθεται η Παρί. Η γηπεδούχος δεν εμφανίζει καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα και στο προηγούμενο παιχνίδι που αντιμετώπιζε την Μπορντό και έδειχνε να πατάει καλά, δέχθηκε την ανατροπή και ηττήθηκε με 2-1. Ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ξαφνιάστηκε με την αντίδραση της ομάδας του μετά το 0-1 και ξέρει ότι αν παρουσιάσει την ίδια αντίδραση και σήμερα, τότε θα έχει πολλά θέματα. Εξάλλου άλλο επίπεδο της Μπορντό και άλλο της Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην κορυφή του Γαλλικού Πρωταθλήματος με 33 βαθμούς και πάει στο γήπεδο της Μονακό για να πάρει ακόμη ένα Διπλό. Η ομάδα του Τούχελ δεν πιάνεται και το απέδειξε και μέσα στη Μαδρίτη μεσοβδόμαδα που επέστρεψε από το 2-0 σε 2-2 μέσα σε λίγο λεπτά. Όσο πάει η ομάδα και ανεβαίνει επίπεδα και αρχίζει να γίνεται πιο ώριμη τακτικά και παικτικά. Ξέροντας ποια είναι και τι μπορεί να κάνει, θα πάει απόψε στο Stade Louis II να καθαρίσει το Ντέρμπι και να πάρει άλλους 3 βαθμούς για τη συνέχεια. Δεν τη φοβάται τη Μονακό και αυτό θα επιδιώξει να δείξει και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου!

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες φέτος και αυτό περιμένουμε να δούμε απόψε!


Αγωνιστικά Νέα


Μονακό: Δεν παίζουν οι Σλιμανί και Χένριχς, λόγω τιμωρίας.

Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός οι Βεράτι, Μπερνάτ, Αντερ Ερέρα και Τσουπό-Μοτίνγκ.


Εκτίμηση: 2+Over1.5 (1.65)




Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
(Wanda Metropolitano, 22:00)

Ισπανικό Ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και όλα τα φώτα του Ισπανικού Ποδοσφαίρου είναι στραμμένα εκεί. Οι γηπεδούχοι καλούνται να πάρουν αυτό το ντέρμπι, για να αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί μέχρι τώρα στην ομάδα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πατάει καλά στο φετινό Πρωτάθλημα και ψάχνει μία νίκη γοήτρου για να ταΐσει τους οπαδούς της, οι οποίοι άρχισαν τη γκρίνια όταν είδαν την ομάδα τους να πετυχαίνει μόλις 1 νίκη σε 6 αγώνες εντός και εκτός συνόρων. Θέλουν να πιστεύουν σε κάτι καλό, και σε αυτό τους βοηθάει και η στατιστική της έδρας. Στο Wanda Metropolitano, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αήττητη στο φετινό Πρωτάθλημα με απολογισμό 4-3-0 και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Σίγουρα δεν είναι έυκολο το έργο της απέναντι στη Μπαρτσελόνα, αλλά την έχετε δει τη φετινή Μπαρτσελόνα;

Η Μπαρτσελόνα απέχει πολύ από τον παλιό καλό εαυτό της. Την προηγούμενη αγωνιστική, νίκησε με το ζόρι τη Λεγανές σε ένα ματς που αναγκάστηκε να το φέρει τούμπα με ένα γκολ του Βιδάλ στα τελευταία λεπτά. Το καλό είναι ότι μεσοβδόμαδα πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League, επικρατώντας με 3-1 επί της Ντόρτμουντ, σε ένα ματς που κύλησε σχετικά άνετα για τους "Μπλαουγκράνα". Με αυτή τη νίκη στην πλάτη της, καλείται απόψε να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Wanda Metropolitano και να γίνει η πρώτη ομάδα που σπάει την έδρα της Ατλέτικο για φέτος. Θα το καταφέρει; Ίσως. Αν και η συνολική φετινή της εικόνα δεν μας πείθει να πάμε και με τα δύο χέρια στο διπλό. Πάντως σίγουρα θα το κυνηγήσει!

Είναι Ισπανικό Ντέρμπι και σε ένα Ντέρμπι ποτέ δεν ξες τι θα συμβεί. Λέω να στηριχτούμε στο πάθος για τη νίκη και στην κακή εικόνα που παρουσιάζουν και οι δύο ομάδες στον αμυντικό τομέα.


Αγωνιστικά Νέα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Απουσιάζει ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά και ο Σάβιτς με τον Χιμένες. Επιστρέφουν οι Σαούλ και Τόμας.

Μπαρτσελόνα: Δεν θα αγωνιστούν οι Τζόρντι Άλμπα, Ντεμπελέ, Μπουσκέτς και Σεμέδο.


Εκτίμηση: G/G (1.80)



Οι "Εμπνεύσεις" της Κυριακής:









Betman