Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΠΟΝΙ


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης είναι μικρό, καθώς δεν υπάρχει Champions League αυτή την εβδομάδα, όμως δεν θα σας αφήσω έτσι! Από αυτό το μικρό κουπόνι εντόπισα κάποιες μικρές Βόμβες, οι οποίες είναι πάνω από Δίφραγκο και αν σκάσουν μας δίνουν απόδοση 26.19, ενώ στην επιλογή Yankee η απόδοση σκάει στο 103.21!

Πάμε λοιπόν να δούμε αυτές τις Βόμβες:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Τζένοα - Άσκολι. Από τη μία η Τζένοα δεν θέλει να επικεντρωθεί τόσο στο κύπελλο αυτή τη στιγμή, οπότε αναμένεται να παίξουν περισσότερο αναπληρωματικοί. Από την άλλη η Άσκολι, θέλει να χτυπήσει αυτό το παιχνίδι και μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Τζένοα. Δεν ξέρω αν θα πάρει το Διπλό λόγω πειραματικής ενδεκάδας, αλλά θεωρώ ότι μπορεί να σκοράρει σε ένα ματς που αναμένεται ανοιχτό!

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.30!



Η δεύτερη Βόμβα αναμένεται στον αγώνα Κρίσταλ Πάλας - Μπόρνμουθ. Η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό και περιμένει τη Μπόρνμουθ, η οποία δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να ξεφουσκώνουν, καθώς μετράνε 1 νίκη στα τελευταία 8 ματς. Πώς να μην πας στον 1 μετά;

Η Βόμβα βρίσκεται στον 1 σε απόδοση 2.30!



Η τρίτη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στον αγώνα Πόρτσμουθ - Νορθάμπτον. Η Πόρτσμουθ είναι καλύτερη ομάδα από τη φιλοξενούμενη, αλλά θα παραταχθεί με τους αναπληρωματικούς. Η Νορθάμπτον θα πάει για τη νίκη και μπορεί να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Σύμφωνα με τα πλάνα των προπονητών, καμία ομάδα δεν αναμένεται να κλειστεί πίσω και περιμένουμε να παίξουν και οι δύο ανοιχτά. Λίγο τα πλάνα, λίγοι αναπληρωματικοί...Έχουμε σημείο!

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.20!




Η τέταρτη Βόμβα είναι λίγο πιο ρισκαδόρικη και την περιμένουμε στον αγώνα Μπέρνλι - Μάντσεστερ Σίτι. Η Σίτι δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, αλλά βλέπουμε να δυσκολεύεται με την απώλεια του Αγκουέρο. Με τη Νιουκάστλ δεν τα κατάφερε, αλλά με τη Μπέρνλι θα πρέπει να πάρει το ματς χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν νομίζω πάντως να φύγει αλώβητη αμυντικά, από αυτόν τον αγώνα.

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.25!






Bomberman