Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Η ΕΜΒΟΜΒΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Χθες κάναμε 4/4 και ανατινάξαμε τα ταμεία δίνοντας απόδοση 26.19 και 103.21 στο Yankee!!!

Σήμερα επιστρέφουμε με κάποιες Βόμβες, οι οποίες έρχονται από την εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League και έχουν παραπάνω ρίσκο από τις χθεσινές!

Αν σκάσουν, δίνουν απόδοση 19.56 και στην επιλογή Trixie η απόδοση σκάει στο 41.52!

Πάμε λοιπόν να δούμε αυτές τις ρισκαδόρικες Βόμβες που έχουμε από τα ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής της Premier League:


Η πρώτη Βόμβα αναμένεται στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ. Ο Μουρίνιο θα πάει να παίξει απέναντι στην παλιά του ομάδα και η αλήθεια είναι ότι θέλει να αποδείξει πράγματα στους οπαδούς και στη διοίκηση της ομάδας, στην οποία δεν στέριωσε. Μπορεί να περάσει από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πιστεύω ότι το ένα γκολ δεν θα της φτάσει. Είτε με τη λογική ότι η Τότεναμ δέχεται εύκολα γκολ, είτε με τη λογική ότι η Μάντσεστερ δέχεται εύκολα γκολ, θεωρώ ότι θα έχουμε πάνω από ένα γκολ για τη φιλοξενούμενη ομάδα. Τώρα αν θα φύγει με το Διπλό; Μπορεί, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Τότεναμ Γκολ Over 1.5 σε απόδοση 2.30!




Η δεύτερη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στον αγώνα Σαουθάμπτον - Νόριτς. Το ματς αυτό αναμένεται παρακολουθηθεί με ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Σαουθάμπτον εκτός από το ότι είναι 1 βαθμό πάνω από τη Νόριτς, είναι και ένα τακ πάνω από τους φιλοξενούμενους. Έχει βάθος στο ρόστερ, έχει πιο ποιοτικούς παίχτες και σήμερα έχει και την έδρα. Ο Άσσος λογικά θα βγει, αλλά λόγω καλής εμφάνισης της Νόριτς στο προηγούμενο ματς, θεωρώ ότι μπορεί να κάνει και αυτή μία μικρή ζημιά στους γηπεδούχους.

Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+G/G σε απόδοση 3.10!



Η τρίτη Βόμβα βρίσκεται στο ντέρμπι Λίβερπουλ - Έβερτον. Οι γηπεδούχοι οδεύουν προς τον τίτλο και παίρνουν όλα τα ματς είτε εύκολα είτε δύσκολα. Τον τελευταίο καιρό, παρατηρούμε ότι δυσκολεύονται αρκετά και αυτό αναμένεται να δούμε και στον σημερινό αγώνα, ο οποίος έχει σίγουρα έναν παραπάνω βαθμό δυσκολίας λόγω Ντέρμπι. Πιστεύω ότι η Έβερτον, θα σκοράρει ένα γκολ σε αυτή τη Λίβερπουλ, η οποία εμφανίζει το G/G συνέχεια στα τελευταία της παιχνίδια. Βέβαια, το γκολ δεν θα της φτάσει και αναμένουμε η Λίβερπουλ να φύγει με τον Άσσο αν και λαβωμένη!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+G/G σε απόδοση 2.70!






Bomberman