Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΔΙΦΡΑΓΚΟΥ


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Η Τότεναμ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν μας βοήθησε να βγάλουμε το απόλυτο στο χθεσινό μας άρθρο! Κάναμε 2/3 όμως! Καλό είναι και αυτό! Πληρωθήκαμε τουλάχιστον στο Trixie! Εξάλλου έχουμε πει ότι ο καθένας διαλέγει από τα άρθρα τις επιλογές που τον συμφέρουν και δεν χρειάζεται να τα παίζετε όλα καρφί!

Έχοντας πλέον 6/7 στην πλάτη μας, στο διήμερο που μας πέρασε, ήρθε η ώρα να σας δώσω τις Βόμβες από το κουπόνι της Πέμπτης, οι οποίες ομολογώ ότι βγήκαν δύσκολα. Πολύ μικρό το κουπόνι παιδιά, με αρκετό ρίσκο, αλλά επειδή μου ζητήσατε Βόμβες δεν μπόρεσα να σας χαλάσω χατήρι!

Διαλέγουμε Βόμβες του Δίφραγκου λοιπόν, οι οποίες αν σκάσουν μας δίνουν απόδοση 19.81 και στην επιλογή Yankee η απόδοση σκάει στο 84.17!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις σημερινές μας Βόμβες:


Η πρώτη Βόμβα περιμένουμε να σκάσει στον αγώνα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Νιουκάστλ. Σε αυτόν τον αγώνα αναμένεται να δούμε δύο ομάδες, οι οποίες φέτος είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Από τη μία η Σέφιλντ παίζει στην έδρα της (στην οποία όμως δεν έχει καλά στατιστικά φέτος) και θα θέλει να νικήσει, από την άλλη η Νιουκάστλ δείχνει να έχει σφυγμό και να κάνει τη ζημιά αν πιέσει λίγο παραπάνω. Θεωρώ ότι θα δούμε έναν αγώνα που δεν θα ανοίξει από το πρώτο λεπτό. Θα παίξουμε με τον χρόνο λοιπόν και όπου μας πάει!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Πρώτο Γκολ Μετά Το 28:00 σε απόδοση 2.05!



Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Μουσκρόν - Άντερλεχτ. Οι δύο ομάδες κοντράρονται για το Κύπελλο, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν περισσότερη έμφαση σε αυτόν τον θεσμό, καθώς στο Πρωτάθλημα έχουν μείνει πίσω. Θα προσπαθήσει να πάρει το ματς η Άντερλεχτ, αλλά η άμυνα της την προδίδει συχνά πυκνά! Εκεί ελπίζουμε να χτυπήσει η Μουσκρόν για να βγάλει το σημείο μας!

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.08!



Η τρίτη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στον αγώνα Κάλιαρι - Σαμπντόρια. Οι δύο ομάδες μας προσέφεραν ωραίο θέαμα στον μεταξύ τους αγώνα πριν από λίγες μέρες και σήμερα θα παίξουν για το θεσμό του Κυπέλλου. Αναμένονται ενδεκάδες με αναπληρωματικούς και ελεύθερο παιχνίδι! Το χέρι πάει προς τον Άσσο, αλλά με στα Ιταλικά παιχνίδια ποτέ δεν ξέρεις! Ας κινηθούμε αλλιώς λοιπόν!

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.02!



Η τέταρτη Βόμβα αναμένεται στον αγώνα Άρσεναλ - Μπράϊτον. Η Άρσεναλ αναμένεται να πάρει αυτόν τον αγώνα, αλλά από αποδόσεις σημείων δεν βρήκα κάτι αμάν αμάν. Θα πάρουμε λοιπόν μία Βόμβα με περισσότερο ρίσκο, στα ειδικά στοιχήματα του ματς! Πάμε στις Κάρτες λοιπόν!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Over 3.5 Κάρτες σε απόδοση 2.30!



Οι "Εμπνεύσεις" του Bomberman:










Bomberman