Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΜΑΤΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Hooligans...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Μετά τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, το Ελληνικό Πρωτάθλημα είναι πιο καθαρό από ποτέ! Προς τιμήν των δύο ομάδων, δεν θα μπορούσε να είναι ο άλλος ο τίτλος από το στοιχηματικό μου άρθρο για αυτό το Σαββατοκύριακο!

Δεν άντεξα άλλο (απορώ πως τα γράφουν μερικοί), οπότε πάμε τώρα στα σοβαρά!

Ήρθε η ώρα να πάρουμε το Ρόπαλο μας, να κάνουμε μία βόλτα στα Ελληνικά γήπεδα και να ασχοληθούμε με τα ματς της 13ης αγωνιστικής! Η αγωνιστική αυτή, έχει τα πιο ενδιαφέροντα ματς το Σάββατο, καθώς ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός παίζουν εκείνη τη μέρα, ενώ την Κυριακή έχουμε τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, που μπορούν να μας απασχολήσουν στοιχηματικά!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε για ακόμη μία φορά όλα τα ματς του Σαββατοκύριακου, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας, σε ένα ματς στο οποίο έχει δημιουργηθεί κλίμα από τρίτους για τις δύο ομάδες. Την προηγούμενη αγωνιστική, οι γηπεδούχοι απέδρασαν με το βαθμό της ισοπαλίας από το Καραϊσκάκη και κράτησαν το Αήττητο, το οποίο γράφει πλέον 47! Ο αγώνας αυτός που ανοίγει την αυλαία της Super League, εμφανίζει συνήθως δυσκολίες για του γηπεδούχους. Η ομάδα του ΠΑΟΚ, όντας πλέον ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό στην κορυφή του Βαθμολογικού Πίνακα, θα πάει να πάρει το ματς, ξέροντας ότι η τύχη είναι πλέον στα χέρια της ομάδας. Μπορεί να νικήσει την Ξάνθη, η οποία όμως αποτελεί mini έκπληξη για το φετινό Πρωτάθλημα, καθώς μετά τη νίκη που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 επί του Ατρομήτου, σκαρφάλωσε στην 4η θέση του Πρωταθλήματος! Θα δεχθεί πίεση από την αρχή είναι η αλήθεια, αλλά πόσο θα αντέξει στο γήπεδο της Τούμπας;

Εκτίμηση: ΠΑΟΚ Over 5.5 Κόρνερ (1.67)



ΑΕΚ - Πανιώνιος

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο Ηράκλειο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ. Δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο σε ένα ματς που αποδείχθηκε πιο σούπα από ότι το περιμέναμε. Αυτή την αγωνιστική
αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο γήπεδο της, ο οποίος μοιάζει ανεβασμένος (?). Δεν έχει άλλα περιθώρια πλέον και θέλει να νικήσει τον Πανιώνιο, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει το θήραμα για να επουλώσει τις πληγές της η ΑΕΚ. Ο Κωστένογλου φυσικά που είναι στον πάγκο έχει τελειώσει και περιμένει τον νέο της προπονητή, ο οποίος θα έρθει να σώσει ότι μπορεί. Αλλά η σωτηρία, πρέπει να ξεκινήσει από αυτό το ματς! Φυσικά, η ομα΄δα της Νέας Σμύρνης δεν θα πάει να παραταχθεί με κατεβασμένα τα χέρια. Αν έχει λίγο τύχη και παίξει σοβαρά, μπορεί να κομπλάρει την ΑΕΚ. Αν και δεν το βλέπω να έρχεται. Ο Άσος είναι μονόδρομος και εκεί πιστεύω θα πάει το ματς!

Εκτίμηση: ΑΕΚ -1 (1.80)



Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

Ενδιαφέρον ματς αναμένεται να διεξαχθεί στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι κατεβαίνουν να παίξουν σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του Πρωταθλήματος, η οποία όμως φέτος δεν βοηθάει την ομάδα του Αγρινίου. Γενικά, ο Παναιτωλικός φέτος δεν βλέπεται. Έχει μόνο 4 βαθμούς σε 13 αγώνες και βρίσκεται στην τελευταία θέση της Βαθμολογίας. Ακόμα και ο Πανιώνιος τον πέρασε! Δύσκολα θα καταφέρει να βάλει εμπόδιο στον Ολυμπιακό, ο οποίος πάει στο Αγρίνιο για τη νίκη και ίσως και τη συντριβή του αντιπάλου! Δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ, οπότε θα πάει δώσει απαντήσεις και να χρυσώσει για λίγο το χάπι σε όσους άρχισαν να γκρινιάζουν.

Εκτίμηση: Ολυμπιακός Over 5.5 Κόρνερ (1.80)



Ατρόμητος - Άρης

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Άρη στο Περιστέρι σε έναν αγώνα που έχει παλιούς γνώριμους! Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί τον νέο προπονητή του Ατρόμητου και το απόγευμα της Κυριακής θα παίξει απέναντι στην παλιά του ομάδα. Οι Περιστεριώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα που έκαναν στα Πηγάδια και ο ελπίζουν να τα καταφέρουν απέναντι στον Άρη. Θα δώσουν βάση στην έδρα τους, αλλά κυρίως αναμένεται να διαβάσουν τον αντίπαλο στηριζόμενοι στις γνώσεις του νέου τους προπονητή. Δεν ξέρω αν θα νικήσουν τους κιτρινόμαυρους, αλλά σίγουρα μπορούν να κάνουν ζημιά στην ομάδα του Ένινγκ! Ο Άρης από την πλευρά του, θέλει και αυτός να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία που έφερε στο γήπεδο του με την ομάδα της Λαμίας. Θα πάει στην Αθήνα να χτυπήσει το ματς και να πάρει τη νίκη, αλλά για να το κάνει αυτό θα πρέπει εκτός από τον Ατρόμητο να νικήσει και τον Σάββα Παντελίδη. Θα τα καταφέρει;

Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (2.75)



ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός

Η 13η αγωνιστική της Super League κλείνει με τον αγώνα ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός. Ένα δύσκολο ματς για τον Παναθηναϊκό, απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει όλα τα ματς και ειδικά απέναντι στους μεγάλους. Μετά την ήττα που δέχθηκε μέσα στη Λάρισα, ο ΝΠΣ Βόλος θα πάει να διεκδικήσει το συγκεκριμένο αγώνα, ξέροντας ότι μπορεί να νικήσει τον φετινό Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από το ματς, αλλά αν δεν είναι συγκεντρωμένος δεν ξέρω αν θα μπορέσει να πετύχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Ένα αποτέλεσμα, που φυσικά θα επιδιώξει να πετύχει και ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι μετά τη σημαντική νίκη που πήραν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, θέλουν να πάρουν άλλους 3 βαθμούς για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Φυσικά και θα πάνε για το Διπλό και θα το ψάξουν από την αρχή του ματς, αλλά θα μπορέσουν εν τέλει να αποδράσουν από την έδρα του Βόλου με τους 3 βαθμούς; Δεν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά!

Εκτίμηση: G/G (2.05)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββατοκύριακου για τα ματς της Super League:









Hooligan