Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Αφού κάναμε μεσοβδόμαδα 9/11 και ανατινάξαμε τα ταμεία με συνολική απόδοση 2.118 (!!!), ήρθε η ώρα να μοιράσω και πάλι Βόμβες! Οι σημερινές μου Βόμβες θα κινηθούν πάνω κάτω στα δικά σας γούστα. Κατάλαβα, ότι η Βόμβες που έδωσα μεσοβδόμαδα, είναι "Βόμβες Της Αρεσκείας" σας και είπα γιατί όχι άλλες λίγες;

Έτσι λοιπόν, μάζεψα κάποιες Βόμβες οι οποίες αν σκάσουν δίνουν απόδοση 20.08 και στην επιλογή Yankee η απόδοση σκάει στο 84.93!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις σημερινές Βόμβες:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Μουσκρόν - Σταντάρ Λιέγης. Η Σταντάρ έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει τα παιχνίδια είτε εύκολα είτε δύσκολα. Σε αυτό το ματς, θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την κούραση της Μουσκρόν, η οποία εκτός από ταλαιπωρημένη, δείχνει και προβληματική. Το Διπλό δεν λέει πολλά, οπότε ας το αυξήσουμε!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 2+Over1.5 σε απόδοση 2.17!



Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Άστον Βίλα - Λέστερ. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν την έκπληξη της φετινής Premier League και καλούνται να πάρουν τη νίκη για να κάνουν 8x8 και να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πιστεύω ότι η Άστον Βίλα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και η Λέστερ θα χρειαστεί πάνω από 1 γκολ για να κλειδώσει το Διπλό!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 2-3 Γκολ σε απόδοση 2.17!



Η τρίτη Βόμβα αναμένεται στον αγώνα Νόριτς - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έδειξε πολύ καλές επιθετικές αρετές την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς με τη Νιουκάστλ και αν δεν έπεφτε πάνω στην πολύ καλή εμφάνιση του Ντουμπράβκα, τότε θα είχε φιλοδωρήσει τη Νιουκάστλ με αρκετά γκολ. Με την επίθεση της να βγάζει αρκετές ευκαιρίες θα προσπαθήσει στο σημερινό ματς να κάνει τις ευκαιρίες γκολ και να πάρει το Διπλό. Δεν ξέρω όμως αν όντως θα μπορέσει να φύγει με το τρίποντο. Είναι και η Νόριτς που έχει τον Πούκι μπροστά, ο οποίος με μία φάση σου κάνει τη ζημία. Ας αφήσουμε το καθαρό σημείο και ας πάμε σε κάποια άλλη επιλογή!

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.08!



Η τέταρτη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στον αγώνα Σαμπντόρια - Πάρμα. Η Σαμπντόρια δείχνει κάπως βελτιωμένη μετά την πρόσληψη Ρανιέρι και μοιάζει το φαβορί στο σημερινό ματς. Δεν λέω ότι η Πάρμα δεν μπορεί να κάνει τη ζημιά, αλλά συνήθως επιδιώκει να το κάνει στην αντεπίθεση και ο Ρανιέρι αναμένεται να το περιορίσει αυτό όσο μπορεί. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και ο ότι η νίκη θα έρθει είτε εύκολα είτε δύσκολα!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 1 σε απόδοση 2.05!







Bomberman